Ohjaajat

Päivi Ponnikas

 

Hei, olen Päivi. Intohimoinen ryhmäliikunnan ystävä vuosien takaa! Koulutukseltani olen Fysioterapeutti ja hyödynnän näitä opittuja taitoja myös ohjatessani erilaisia ryhmiä. Tällä hetkellä toimin yhdessä Eilan kanssa Pavossa aikuisten ryhmäliikuntavastaavana. Omassa työssäni koen tärkeäksi hyvän vuorovaikutuksen sekä yhteistyön asiakkaiden kanssa. Harjoittelussa keskeisessä roolissa on liikkeiden turvallisuus ja oikea tekniikka sekä tietenkin liikunnan ilo! Tervetuloa liikkumaan yhdessä! 

Eila Hintsala

Olen fysioterapeutti ja ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä useita vuosia.  PAVO:ssa ohjaan kuntojumppaa ja kehonhuoltoa.  Tärkeää minulle on liikkumisen tuoman hyvän olon jakaminen yhdessä jumppaajien kanssa.  Tunnillani on jokaiselle soveltuvia monipuolisia kehoa vahvistavia ja huoltavia harjoituksia. 

 

Satu 

Hei, olen Satu ja minun lajini on Zumba®. Ohjaajana haluan välittää liikkumisen ja tanssimisen iloa ja monella tavalla hyvää tekevää oloa. 

Annetaan musiikin viedä ja tanssitaan porukalla hiki pintaan ja mieli virkeäksi. 

Elli

Olen Elli, parikymppinen liikunnan-ohjaaja  AMK opiskelija. 

Ohjaan PaVolla pääsääntöisesti kahvakuulaa ja kehonhuoltoa, lisäksi myös lasten tunteja kerran viikossa. Aiemmin olen tehnyt uimaopettajan töitä sekä ohjannut vesijumppia.  Liikuntaa olen harrastanut aina. Ratsastus on oma ehdoton lajini, jossa en kuitenkaan kilpaile. 

Pääsääntöisesti  pidän omasta kunnostani huolto kuntosalilla ja satunnaisesti lenkkeilemällä sekä pyöräilemällä.  

Vahvuuksiani ovat iloinen ja pirteä olemus, tuore ammattitaito sekä se, että opin koko ajan lisää ja hyödynnän sitä ohjauksessani. Koulutukseni ansiosta minulla on myös laaja ammattitaito esimerkiksi soveltavan liikunnan puolelta,ravitsemus asioista sekä yksilövalmentamisesta.  

Nina Keränen

 

Olen 46-vuotias ja asustelen Kempeleessä. Päivätyönä työskentelen rahoitusalalla. Olen ohjannut jumppia noin 10 vuotta. Pääsääntöisesti tuntini on lihaskuntotunteja. Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla ja talvisin hiihdän. Tykkään että mun tunnilla kuuluu naurua ja näkyy hymyä mutta tykkään myös tsempata jumppaajia entistä parempiin suoritukseen. Jos haluat hikiselle ja iloiselle tunnille niin mun tunti on just sellainen. Tervetuloa!

Lotta 

Olen harrastanut kilpatanssia lapsesta asti ja erikoistunut siinä lattareihin. Myöhemmin kiinnostus muita tanssilajeja kohtaan heräsi ja päädyin myös kilpailemaan Latino Show'n puolella.  Olen opettanut erilaisia tanssitunteja jo 8 vuoden ajan, sekä lisäksi olen ohjannut muunlaista ryhmäliikuntaa.  

Opiskelen viimeistä vuotta Oulun ammattikorkea koulussa tanssinopettajaksi. Minun tunneillani nautiskellaan ihanista lattarirytmeistä, mukaansa tempaavasta musiikista ja ennen kaikkea tanssista.  

Sini 

Heippa! Olen 25-vuotias luokanopettajaopiskelija, opinnoissani olen erikoistunut mm. musiikkiin, psykologiaan ja terveystietoon. Olen toiminut ryhmäliikunnanohjaajana useita vuosia ohjaten monipuolisesti erilaisia tunteja, kuten Hiit-, lihaskunto- sekä kehonhuoltotunteja.  

Ohjaajana pyrin olemaan kannustava ja huomioimaan jokaisen jumppaajan omana yksilönään. Jumpataan yhdessä liikunnasta ja hyvästä musiikista nauttien! Tervetuloa Strong Nation, Piloxin Knockout, VPR sekä kehonhuolto tunneilleni Patelan ylä-asteelle torstaisin.