Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset: 

 

Kuntojumppa sopii sekä aloittelevalle että edistyneelle jumppaajalle. Tavoitteena on käydä läpi terveyskunnon kannalta tärkeät osa-alueet. Tunnin alussa on lyhyt lämmittely ilman koreografiaa. Tämän jälkeen jatketaan liikehallintaa ja lihaskuntoa kehittävillä liikkeillä. Lopputunnin lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, käsi-, vatsa-, selkä ja pakaralihaksien vahvistamiseen, joko kehon omaa painoa tai välineitä apuna käyttäen. Harjoittelu vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti sekä kehittää tasapainoa ja ryhtiä. Tunti päättyy lyhyeen rentoutumiseen ja päälihasryhmien venytyksiin. 

 

Kehonhuoltotunnilla on tarkoitus huoltaa, palauttaa ja rentouttaa kehon lihaksistoa. Lyhyen alkulämmittelyn ja tasapainoharjoitteiden jälkeen siirrytään liikkuvuus- ja venyttelyliikkeisiin, joiden tarkoitus on kehittää keskivartalon tukea, tasapainoa, sekä liikkuvuutta. Tunnilla liikkeet suoritetaan rauhallisesti, hallitusti ja ajatuksella. 
 

 

Kahvakuula tunti on koko kehon haastava lihaskuntoharjoitus, jossa erityisesti keskivartalon lihakset pääsevät töihin. Tunti koostuu alkulämmittelyn lisäksi työosuuksista, jotka voi tehdä omaan tahtiin. Monipuolisten liikkeiden ansiosta hiki lentää varmasti sekä myös aerobinen kunto kasvaa. Kahvakuulailu kehittää kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiokykyä sekä lihasvoimaominaisuuksia. Tunnilla voit aina valita omaa tasoa vastaavan harjoitteen, joten tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin kuulailijoille. 

 

Sykelattari, on vauhdikas tanssitunti, jossa pääset tutustumaan eri latinalaistansseihin. Tunnilla tehdään jokaiseen tanssiin helppo koreografia ja tunti sopii kaikentasoisille tanssijoille. Tule yhdessä hikoilemaan, pitämään hauskaa ja nautiskelemaan ihanista rytmeistä. 

 

Tanssillinen kehonhuolto

Tunti, jossa tehdään ensin lämmittely/ herättely osuus, sen jälkeen aktivoidaan kehoa erilaisilla tanssillisilla harjoitteilla. Lopuksi venytellään ja rentoudutaan.  

 


Tanssillinen lihaskunto 90min

Tunnin alussa noin 30 minuutin aerobinen osuus jossa päästään vähän vatkaamaan lannetta. Tämän jälkeen lihaskunto-osuus noin 45 minuuttia, jossa tehdään tehokkaita ja helppoja lihaskuntoliikkeitä hyödyntäen kuminauhoja. Ota oma kuminauha tunnille, jos sinulla on sellainen. Tunnin lopuksi venytellään noin 15 minuutin ajan. Tunnilla jumpataan iloisella huumorimielellä ja lupaan, että hiki tulee. Jos siis haluat hyväntuuliselle ja tehokkaalle tunnille, niin tämä on juuri sellainen.  Tämä tunti sopii kaikenkuntoisille ja kaikenlaisille jumppaajille. Tule sellaisena kuin olet!

 

Steppi on intervallityyppinen tunti, jossa vuorottelevat sykkeennostot ja lihaskunto. Koko treeni tehdään steppilaudalla. Askelluskuviot ovat helpot ja sykkeennostot voi aina tehdä hypyttömästi. Hikoilu on taattu! 

 

Pumppi on lihaskuntotunti, jossa lyhyen alkulämmittelyn jälkeen treenataan kehon päälihasryhmät voimatankoa ja steppilautaa apuna käyttäen. Tunti ei sisällä askellusta ja sopii kaikille!  

 

Strong Nation® on tehokas kehonpainolla tehtävä intervallitunti, joka koostuu neljästä osioista  sekä alku- ja loppulämmittelystä. Osiot sisältävät lihaskuntoa, syketreeniä, kehonpainoharjoittelua, nyrkkeilyä ja potkuja. Monipuolisuutensa vuoksi se onkin mainio tapa kehittää kehon kestävyyttä, voimaa sekä nopeutta. Tunti soveltuu kaikille, sillä liikkeet voidaan muokata jokaisen kuntotason mukaisesti. Strongissa musiikki on yksi tärkeimmistä treenin elementeistä, josta saat mukavasti tehokkuutta liikkeisiin ja niiden tekemiseen. Let´s be strong together. 

  

Piloxing® Knockout on 45 minuutin rankka treeni, joka koostuu 3-6 erästä, johon kuuluu nyrkkeily, pilates sekä itse knockout treeni. Erien välissä tehdään monipuolisia lihaskunto harjoitteita, joissa otat mittaa jaksamisestasi. Hypyistä, spurteista, punnerruksista, nyrkkeilyosioista, tasapainoliikkeistä ja kokovartaloharjoitteista koostuva tunti koettelee liikkujien aerobista kestävyyskuntoa, mutta myös treenaajien lihakset joutuvat koetukselle. Tunti on sopiva laji sinulle, joka haluat haastaa itsesi monipuolisesti kasvattaen kuntotasoa sekä voimaa. 

 

VPR Tehokasta perusjumppaa koko keholle. Tunnilla keskitytään erityisesti vatsa-reisi- ja pakaralihaksiin, joihin haetaan poltetta erilaisilla lihaskuntoa- ja sykettä nostavilla liikkeillä. Tunti etenee musiikkikappale kerrallaan tyylistä ja tunnelmasta toiseen tavoitteena kiinteyttää lihasta ja polttaa rasvaa!!  Tunti päättyy rentouttavaan kehonhuolto-osioon. Vaihtelevuutta tuntiin saadaan käyttämällä erilaisia välineitä. 

 

Zumba® on helppo, hauska ja mukaansatempaava fitnesstanssitunti, jonka kantavana ajatuksena on liikkeiden helppous ja liikunnan ilo. Tunti yhdistelee eri tanssityylejä ja musiikkigenrejä latinalaisesta kansainvälisiin rytmeihin. Tunnilla saa tehokkaasti koko kropan liikkeelle, hien pintaan ja hymyn huulille, hyvän musiikin tahdissa ja rennolla fiiliksellä porukassa tanssien.  

 

PerjantaiMix, on Pavon iloinen ja tehokas 1,5 tunnin jumppatreeni, jolla sinun on hyvä aloittaa viikonloppu. Ohjelmassa mm. Piloxing ® SSP+ FasciaMethod- kehonhuolto, Kahvakuula+Kehonhuoltotunti, sekä Zumba ® Maraton tunteja. Tunnin sisältö ja ohjaaja vaihtelevat. Aikataulut ja ohjaajat löydät tästä:

 

Piloxing® SSP on hauska ja tehokas intervallitreeni - huippuyhdistelmä pilates-, nyrkkeily sekä tanssiosuuksia. * Pilates kehittää tasapainoa ja muokkaa vartalon kauniita linjoja, nyrkkeilysarjat parantavat koordinaatiota ja kehon hahmotusta ja helpot tanssiliikkeet tuovat treeniin hyvää fiilistä. Piloxing®-tunneille voi tulla milloin tahansa, riippumatta omasta taustasta tai kunnosta saat tehot irti ja todellisen voittajafiiliksen!  

 

FasciaMethod ® on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta, konsepti on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä. Tunti sisältää koko kehon liikkuvuutta edistäviä toiminnallisia aktiivisia venytyksiä nivelen koko liikerataa hyödyntäen ja lihastoimintaketjuja eli faskialinjoja mukaillen, liikkeenhallinta- ja liikkuvuusharjoitteita kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin, tavoitteena myös rauhoittuminen ja rentoutuminen -harjoittelua rytmitetään hengityksellä. 

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat edistää hyvinvointia, parantaa suorituskykyä, liikkuvuutta, kehon voimantuottoa sekä edistää tasapainoa ja koordinaatiokykyä.