Ohjaajat

Maarit 

Olen iloinen ja liikunnallinen luokanopettaja. Harrastuksiini kuului nuorempana telinevoimistelu noin kymmenen vuoden ajan, jonka jälkeen aloin valmentamaan erilaisia voimistelu- ja jumpparyhmiä. Ohjauskokemusta lasten jumpista minulla on vuodesta 2007 lähtien. Aiemmalta ammatiltani olen liikuntaneuvoja, sekä olen käynyt monia Svolin jumppakoulu koulutuksia. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu kuntosali ja pyöräily. Haluan jakaa liikunnan riemua lapsille monipuolisten tuntien avulla.

 

Ohjaan Liikkari ryhmiä ja pienempien palloilukerhoa. Toimin seuran lasten- ja nuortenliikunnan vastaavana. 

Vilma Nieminen

Elli


Moikka! Olen Elli, parikymppinen liikunnan-ohjaaja AMK -opiskelija. Ohjaan PaVolla pääsääntöisesti lasten puolella Eemelit temppukerhoja sekä palloilukerhoa ja aikuisten puolella kahvakuulaa ja kehonhuoltoa. Aiemmin olen tehnyt uimaopettajan töitä sekä ohjannut vesijumppia.

Vahvuuksiani ovat iloinen ja pirteä olemus, tuore ammattitaito sekä se, että opin koko ajan lisää ja
hyödynnän sitä ohjauksessani. Koulutukseni ansiosta minulla on myös laaja ammattitaito esimerkiksi
soveltavan liikunnan puolelta ja lasten ryhmäohjaamisesta.

Antti

Olen 21-vuotias opiskelija, ja aloitan nyt viidettä kautta Patelan voimistelijoilla lasten liikunnanohjaana. Ohjaan Eemelit -temppujumppaa ja palloilukerhoa. Omiin harrastuksiin kuuluu kaikenlaiset palloilupelit, vuodenajasta riippuen. Pelasin nuorempana monta vuotta jalkapalloa, sen jälkeen vaihdoin lajini salibandyyn, jota olen harrastanut jo useamman vuoden. Olen myös pelaillut koko ikäni palloilulajeja laidasta laitaan. Haluan innostaa lapsia liikkumaan ja erityisesti innostumaan liikunnasta.

Meeri

 

Olen positiivinen ja toimelias 22-vuotias lääketieteen opiskelija. Olen pienestä lähtien harrastanut liikuntaa monessa eri muodossa. Aikaisempiin harrastuksiini ovat kuuluneet muun muassa baletti, cheer-tanssi, jalkapallo ja uimahyppy. Ohjaan lasten tanssi- ja jumpparyhmiä nyt viidettä vuotta. Tykkään toimia lasten kanssa sekä haluan tarjota heille mukavia kokemuksia liikunnan ja tanssin parissa.

Ohjaan maanataisin ja torstaisin: satujumppaa, liiku leiki tanssi -tuntia, kids dancea ja dance mix:a

Veera 

 

Heippa! Olen Veera, 23-vuotias varhaiskasvatuksen opiskelija Oulusta. Luonteeltani olen iloinen sekä rauhallinen persoona ja vapaa-aikaani vietän mielelläni liikkuen niin luonnossa kuin kuntosalilla.  Lasten kanssa työskentely on ollut lähellä sydäntäni jo pidemmän aikaa ja olenkin päässyt kartoittamaan ohjaustaitojani niin päiväkoti sijaisuuksien, koulun harjoittelujaksojen kuin PaVon lasten jumppienkin merkeissä. Hyödynnän ohjauksessani paljon opiskelun ja käytännön myötä oppimiani taitoja ja pyrin jumpilla kehittämään lasten motorisia taitoja monipuolisesti. Tärkeimpänä tarjoten lapsille ilon ja onnistumisen kokemuksia liikunnan parissa.

Lauri

Olen harrastanut liikuntaa pienestä pitäen ja se on tärkeä osa elämääni. Kokemusta on monipuolisesti monista eri urheilulajeista kuten kilpauinnista, telinevoimistelusta ja lumilautailusta. Nykyään käyn paljon frisbeegolffaamassa ja vaeltelemassa, sekä opintojen ohella valmennan telinevoimistelua.

Leevi 


Olen 22 vuotias Hyvinvointiteknologia opiskelija.  Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti liikuntaa. Olen harrastanut monenlaista liikuntaa pienestä pitäen. Aloitin telinevoimistelun 4-vuotiaana ja ylä-aste ikäisenä siirryin pallopeleihin, erityisesti salibandyyn. Pitkä telinevoimistelu taustani sai minut innostumaan telinevoimistelu-valmentajan työstä. Minulla on pitkä lajitausta ja olen valmentanut telinevoimistelua useita vuosia. Pyrin kannustamaan lapsia iloisiin liikuntakokemuksiin. 

Ida-Kaisa


Positiivinen liikunnanohjaaja, joka pyrkii rentoihin hyvän tuulisiin ohjauksiin. Valmennus- ja ohjaushommia olen tehnyt vuodesta 2012 eteenpäin erilaisten palloilu- ja lasten kerhojen parissa. PaVolle tulin viime vuonna muutettuani Ouluun, jolloin ohjasin temppujumppaa ja palloilua. Tänä vuonna hyppään tuntemattomaan,  telinevoimistelun parin.

Mika 

 

Olen 23-vuotias liikunnallinen ja positiivinen voimisteluohjaaja. Aikaisempiin harrastuksiini ovat kuluneet mm. Salibandy ja voimistelu. Tällä hetkellä harrastan kuntosalilla käyntiä,pyöräilyä ja lumilautailua.
Ohjauskokemusta minulta löytyy vuodesta 2012 lähtien. Tulen hyvin toimeen lasten kanssa. Parasta urheilussa on onnistumisen tunne ja sen tuoma hyvä olo.

Samu 


Olen 22-vuotias opiskelija Oulun Yliopistolla. Olen harrastanut nuoruudessani telinevoimistelua ala- ja yläasteen ajan. Ylä-asteen loppupuolella aloitin valmentamaan voimistelua PaVo:lla ja olen sillä tiellä edelleen. Viihdyn urheilun parissa ja lasten valmentaminen on mieluisaa puuhaa. Urheilu on ollut aina osa arkeani, sillä se tuo energiaa ja pitää virkeänä.

Veikko

Olen 3. vuoden konetekniikan opiskelija, jolla on suuri palo urheiluun. Minulla on kilpailu-, sekä valmennustaustaa useista lajeista  ja olen toiminut ohjaajana Patelan Voimistelijoissa vuodesta 2015 eteenpäin. Tärkeintä mielestäni on kannustaa lapsia ja nuoria löytämään kiinnostuminen liikkumisen pariin.

Valtteri

Nimeni on Valtteri Uusitalo, pian valmistuva liiketalouden AMK-opiskelija. Olen syntynyt 1997. Pienestä pitäen olen pitänyt kaikennäköisistä urheilulajeista. Telinevoimistelun parissa olen toiminut yli 10 vuoden ajan. Harrastuksiini telinevoimistelun lisäksi kuuluu myös kuntosali, lenkkeily ja kitaran soitto.